Bedrijf

Wutra Logistics B.V. is in november 2014 opgericht in de hoofdstad van het  “Groene Hart” van Nederland, Woerden en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening tussen de Benelux-landen en Centraal / Zuid Oost Europa & Azië. Voor complete ladingen, deelladingen, spoedzendingen of speciaal vervoer wij kunnen U gepaste transportmogelijkheden bieden waarbij kwaliteit, flexibiliteit en snelheid onze speerpunten zijn. Tevens kunt U bij ons terecht voor temperatuur gecontroleerde zendingen, gevaarlijke stoffen zendingen, HACCP(food)/GMP+(feed)/GDP(pharma) zendingen, afvaltransporten, exceptioneel transporten en speciale projecten.

Ons logistieke netwerk is samengesteld en geselecteerd op onze jarenlange ervaring met onze vaste charters en bestaat uit een moderne transportvloot (Euro V en Euro VI) die voldoen aan de hedendaagse eisen met gekwalificeerd en kundige chauffeurs. Ladingzekeringsvoorschriften worden nauwkeurig opgevolgd met de benodigde materialen zoals anti-slipmatten en de juiste spanbanden. De voertuigen zijn uitgerust met moderne communicatiemogelijkheden  zoals boordcomputers (GPRS), Mobiele telefoons (GPS) met “tracking and tracing” zodat er snel gereageerd kan worden bij afwijkingen van de zending. Daarbij worden er regelmatige audits bij onze partners op locatie verricht, die de beoogde kwaliteit en processen toetsen. Door het persoonlijk uitwisselen van de ervaringen, wordt de relatie met de vervoerder steeds verder uitgebouwd en staat garant voor een optimale samenwerking.

Onze korte communicatielijnen binnen ons logistieke netwerk zorgen voor een adequate en snelle informatievoorziening richting onze klanten. Bij calamiteiten worden de betrokken partijen 24 uur per dag, 7 dagen per week geïnformeerd en de vooraf besproken procedures in werking gezet en verder opgevolgd.

We spreken de lokale talen en kennen de lokale cultuur / gebruiken als geen ander, waardoor er preventief ingespeeld kan worden op de afwikkeling van de lading en leveringsbetrouwbaarheid gewaarborgd blijft.  Wij komen onze afspraken na!

Wutra Logistics biedt U de voordelen van onze jarenlange expertise in de regio en geeft U het veilige gevoel dat Uw zending in goede handen is. Ontdek hoe wij U kunnen ondersteunen door deze link aan te klikken of via de contactpagina en de aanvraag in te vullen.

 

Print Friendly, PDF & Email