Missie/Visie

Missie:
Wutra Logistics biedt de beste logistieke oplossing voor zijn klanten door gebruik maken van de kennis en ervaring van ons deskundig personeel binnen de werkgebieden Centraal / Zuid Oost Europa & Azië

Waarden:
Servicegerichtheid
Creativiteit
Integriteit
Kwaliteit
Professionaliteit
Gemotiveerd/ gedreven personeel
Heldere communicatie

Visie:
Wutra Logistics zoekt altijd de beste logistieke oplossing voor zijn klanten voor een marktconforme prijs. Met voortdurende inzet van onze jarenlange kennis en ervaring biedt Wutra Logistics voor elke aanvraag een flexibele oplossing. Met overtuiging verleent Wutra Logistics de kwalitatief beste service en dienstverlening.

Wutra Logistics neemt zijn verantwoordelijkheid in het Duurzaam Ondernemen, waarbij het vaste charternetwerk mede betrokken wordt om zo milieu-neutraal en efficiënt mogelijk te opereren. Door de voortdurende ontwikkeling van het personeel en het nastreven van een hoger bedrijfsrendement, wordt de continuïteit en groei van Wutra Logistics gewaarborgd , waarbij ondernemerschap en ambities bijzonder gestimuleerd wordt.

Wutra Logistics houdt zich aan de nationale en internationale wetgeving en toetst de logistieke mogelijkheden voordat de optimale logistieke oplossing aan onze klanten worden aangeboden.

Print Friendly, PDF & Email